Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Canpolat, Beyşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya Valisi Yakup Canpolat, Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanlığını ziyarette bulundu.

        Konya Valisi Yakup Canpolat, 'Vatandaşla buluşma etkinliği' kapsamında Beyşehir ilçesini ziyaret etti. Anamas Konukevinde düzenlenen, sorun ve taleplerin görüşüldüğü istişare toplantısının ardından Vali Canpolat ve beraberindekiler, Beyşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyşehir Belediye Başkan Murat Özaltun, Vali Canpolat'a günün anısı olarak Beyşehir'i yansıtan çini işlemeli porselen tabak hediye etti.

        Beyşehir ziyareti kapsamında Vali Canpolat, daha sonra Antalya'nın Kepez ilçesinde görevli iken 4 Ekim 2012 tarihinde şehit olan polis memuru Abdullah Bülbül'ün ilçe merkezinde ikamet eden ailesini de ziyaret etti. Türkiye Harp Malülü Şehit Aileleri, Gaziler ve Dul Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilciliğinin yeni açılan mekanını da ziyaret eden Vali Canpolat, "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Vali Canbolat'ın Beyşehir ziyaretinin son durağı ise Beyşehir Kaymakamlığı oldu. Burada yapılan istişarenin ardından ziyaret programı sona erdi.

        Beyşehir'deki toplantı ve ziyaret programlarında Vali Canpolat'a; Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Taşdemir eşlik etti.

        (ARÖ-AH-Y)

        19.07.2017 15:56:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler