Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de asfalt seferberliği

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmaları ile birçok noktada bozulan ve yıpranan yollara müdahalede bulunuyor.

        Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde adeta asfalt seferberliği başlattı. Yetkililer, sadece bu yıl Körfez'de 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştireceklerini belirtirken, "Belirli periyotlar halinde çalışmalarımız sürüyor. Tamamen yıpranan yollar kazılarak yeniden asfaltlanırken, bazı noktalara yamalar yapıyoruz" dedi.

        Yukarı Hereke Kalıcı Konutları'ndaki caddeye tamamen asfalt serimi gerçekleştirilirken, Güney Mahallesi, Hacı Osman Mahallesi, Kuzey Mahallesi ve Esentepe Mahallesi'nde belirli noktalara asfalt serimi yapıldı. Bozulan yolların tek tek onarıldığı Körfez'de, muhtarlar da Başkan Baran'a teşekkür etti.

        (UK-GY-Y)

        20.07.2017 12:53:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler