Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak Belediyesi taziye ekibi, acılara ortak oluyor

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediyesi tarafından 2011 yılında kurulan taziye ekipleri, bu güne kadar 14 bin taziye evine giderek yakınını kaybeden vatandaşlara destek oldu. Yürütülen bu hizmete ilişkin açıklama yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Belediye olarak bu zor süreci yaşayan vatandaşlarımızın yanında olarak onlara manen destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

        Mamak Belediyesi taziye ekibi ilçede yakını vefat eden, cenazesi bulunan vatandaşların evlerini ziyaret ederek, vatandaşların yanında oluyor. Hizmete başladığı 2011 yılından itibaren 14 bin taziye evine giden ekip, gittikleri cenaze evinde Kur'an-ı Kerim okuyor. Cenaze evine özel olarak hazırlanan ve içerisinde çay, şeker, lokum ve gül suyu bulunan özel paket cenaze sahiplerine teslim ediliyor. Ayrıca cenaze evlerine gelen misafirlere ikram edilmek üzere börek ve ayran bırakılıyor.

        2011 yılından bu yana sürdürülen hizmete ilişkin açıklama yapan Mamak Belediye Başkanı Akgül, ölümün, hayatın kaçınılmaz bir gerçeği olduğuna dikkat çekerek, "Belediye olarak bu zor süreci yaşayan vatandaşlarımızın yanında olarak onlara manen destek olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

        (JA-SO-Y)

        23.07.2017 10:16:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler