Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Çalışkan, düğünde dolar serpti

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası'nın oğlu Bekir Turası'nın düğününde dolar serpti.

        İlçede evlenme düğünlerinde gelin oğlan evine geldiğinde, sünnet düğünlerinde ise sünnet çocuğunun gezdirilmesi sonunda evlerin pencere ve balkonlarından veya yüksek yerlerden Türk Lirası, Dolar, şeker, sakız ve çikolata serpme geleneği asırlardır sürdürülüyor. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası'nın oğlu Bekir Turası'nın düğününde gelinin eve girmesinin ardından evin balkonuna çıkarak Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası ve oğlu Bekir Turası ile birlikte dolar serpti. Başkanın ve düğün sahiplerinin serptiği dolarları kapma yarışı esnasında düğün alanında ilginç görüntüler oluştu.(MA-EFE)

        24.07.2017 10:42:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler