Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da 'Çevreyolu Projesi' masaya yatırıldı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinin trafik sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturması planlanan 'Çevreyolu Projesinin' son durumuyla ilgili toplantı yapıldı.

        Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan başkanlığında ilçedeki özel bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yol inşaatı ile ilgili alınması gereken tedbirler görüşüldü. Çalışmaların bir an önce başlatılması hususunda gerekli talimatların verildiği toplantıda, ayrıca projenin son durumu masaya yatırılarak değerlendirilmeler yapıldı.

        Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, toplantıda Çevreyolu Projesinin son durumu ve alınması gereken önlemlerin görüşüldüğünü söyledi. Çevreyolu çalışmalarının kısa sürede başlayacağını kaydeden Kaymakam Özkan, çevreyolu inşaatının tamamlamasıyla birlikte ilçedeki trafik sorununun büyük ölçüde çözüme kavuşturulmuş olacağını kaydetti.

        Düzenlenen toplantıya; yüklenici firma temsilcileri, yol güzergahının geçtiği mevkilerdeki köy ve mahalle muhtarları ile ilgili kamu kurum temsilcileri katıldı.

        (HO-MSA-Y)

        25.07.2017 09:29:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler