Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emniyet ve Jandarma'dan motosiklet uygulaması

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA) -Polis ve Jandarma birimlerince 81 il genelinde motosikletlere yönelik uygulama gerçekleştirildi. Uygulamalar kapsamında Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma komutanlığı'da uygulamalarına devam ediyor.

        Korkuteli ilçe Jandarma Komutanlığı Trafik TİM Komutanlığı ekipleri, Bucak Yolu Küçükköy yol ayrımında motosiklet uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada çalıntı ve aranan motosikletler ile aranan şahısların yakalanması amaçlanırken motosikletlerin ve sürücülerinin trafiğe uygunlukları da denetlendi. Küçükköy yol ayrımında gerçekleşen uygulama sonucunda, 25 adet motosiklet kontrol edilirken, 20 motosiklete 8 bin 460 TL Para cezası kesildi.

        Ayrıca Korkuteli ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de gündüz ve akşam saatlerinde sürekli motosiklet uygulamasına devam ediyor.

        (AD-AA-

        29.07.2017 17:42:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler