Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İpsala'da yol yapım çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Ergin Yıldız

        EDİRNE (İHA) - Edirne ilçesi İpsala ilçesinde belediyesi tarafından başlatılan yol asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

        İpsala Belediyesi, Saraç İlyas Mahallesindeki İpsala Anadolu Lisesinin bulunduğu sokak ile Bozkurt Mahallesi, Hastane Caddesinde yolları sıcak asfalt ile kaplandı.

        Belediye Başkanı Mehmet Kerman, göreve geldikleri günden bugüne İpsala ve İpsalalılar için büyük bir gayret ile çalıştıklarını ifade ederek, "İlçemizde kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hattı, doğal gaz gibi altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarımızın yollarını yıllardır vatandaşlarımızın özlemle beklediği sıcak asfaltla kaplıyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız devam edecek. Amacımız, alt yapı çalışması tamamlanan mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızı tozdan ve topraktan kurtarmaktır. İnsanların yaşamlarında hedefleri, hayalleri vardır. Hedefi, hayalleri olmayan insan hiçtir. Benim hayalim ve hedefim İpsala'yı yaşanabilir şehir yapmak ve İpsalalılara hizmetlerin en güzelini sunmak" dedi.

        (EY-MEF-Y)

        03.08.2017 16:48:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler