Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Hasan Can Şeyh Edebali Türbesini Ziyaret Etti

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bilecik'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Hasan Can, Şeyh Edebali Türbesi'ni de ziyaret etti.

        Bilecik'teki ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesine gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, burada Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi'ni gezdi. Osmanlı Padişahlarının hayatlarının anlatıldığı alanda türbe sorumlusu Engin Beyce, Başkan Hasan Can ve ziyaretçilere türbeyi anlattı. Türbe ziyareti sonrası bir açıklama yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Bilecik'te bulunmaktan büyük onur ve gurur duydum. Bizleri Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can ve Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş Bey karşıladılar. Kendileriyle sohbet ettik. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaretlerde Hasan Can'a Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can ve Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş eşlik etti.

        (ÖY-BA-Y)

        04.08.2017 10:46:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler