Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaynarca'da elektrik arızalarından bunalan tavuk çiftliği üreticileri rahat bir nefes aldı

        (Fotoğraflı)

        Murat Hazer

        SAKARYA (İHA) - Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde sürekli kesilen elektriklerden adeta bunalan tavuk çiftliği üreticileri sorunun çözümüne yönelik çalışma ile rahat nefes aldılar.

        Kaynarca ilçesi Büyükyanık Mahallesinde sayı olarak fazla olan tavuk çiftliği üreticileri hemen hemen her gün kesilen elektriklerden bunalınca çareyi sorunlarını SEDAŞ yetkililerine bildirmekte buldu. Mahalleden bir heyet ile ilçedeki SEDAŞ yetkililerine müracaat eden üreticilerin sorununa yanıt ise çok gecikmedi.

        SEDAŞ ekipleri, Büyükyanık Mahallesine giderek sorunun trafodan kaynaklandığını buldu. Yetersiz gelen trafonun yenisi takılarak çözüm bulunmuş oldu. Bir daha kesinti olmamasını ümit eden üreticiler ise kabusa dönen bu sorunlarının çözülmesinden dolayı rahat bir nefes aldılar.

        (MH-İÇ)

        04.08.2017 14:06:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler