Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şaphane İlkokulu yenilenen binasına taşınıyor

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane ilçesinde yapılan kontroller sonucu deprem güçlendirme çalışmaları yapılmasına karar verilen Şaphane ilkokulunun, yeni dönemde eğitime başlayacağı bildirildi.

        Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, ''Şaphane Merkez İlkokulumuzun deprem güçlendirme çalışmaları tamamlandı. Merkez İlkokulumuzun kapılarını değiştirme, boya, badana ve çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Ayrıca okul bahçemize uzun yıllardır eksikliğini hissettiğimiz çini desenli seramikle kaplanmış bir çeşme yaptırdık. Şaphane ilçemize uzun yıllar hizmet edecek mükemmel bir okulumuz oldu. Çevre düzenleme çalışmaları çok kısa sürede bitecek ve uzun süredir lise binamızda geçici olarak okuyan öğrencilerimiz yeni yüzüyle okullarına kavuşacak'' ifadelerini kullandı.(YD-EFE

        05.08.2017 10:30:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler