Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediyesi Yaz Okulu Sergisi Meysu Outlet'te açıldı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte Yaz Okuluna katılan öğrencilerin hazırladığı sergi açıldı.

        Meysu Outlet'te düzenlenen açılışa Gülsan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu da katıldı. Program kapsamında, öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisi, koronun işaret dili şarkı söylemesi, skeç gösterileri düzenlendi. Açılışı yapılan etkinlikte el sanatları sergisi (rölyef, keçe çalışması, ahşap boyama, takı, tişört boyama, mozaik), resim sergisi, satranç, kuaförlük ve butik pasta gibi alanlarda öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar görücüye çıktı.

        Melikgazi Belediyesi Yaz Okulunda öğrenim gören 6 bin 400 öğrencinin bulunduğu öğrenildi.

        Yönetimi JLL tarafından yapılan, Gülsan Gıda San ve Tic Aş yatırımı olan Meysu Outlet AVM, etkinlik ve kampanyalarını sürdürmeye devam edecek.

        (TB-SK)

        08.08.2017 16:56:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler