Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Murat Çakır: Köy yollarımızdaki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane ilçesinde yapımı tamamlanan köy yollarında çizgi çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

        Özellikle yağmurlu ve sisli havalarda sürücüler için oldukça önemli olan yol çizgilerinin tamamlanmasının oldukça önemli olduğunu söyleyen Başkan Çakır, ''Bu yıl yapımı tamamlanan ve köylerimizi ulaşım açısından oldukça rahatlatan İnceğiz, Üçbaş ve Gaipler köylerimizde yapılan sıcak asfalt yollarımızın çizgileri de tamamlanarak hizmete sunulmuştur. Köy yollarımızdaki çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Yol yapım çalışmalarında emeği geçen hükümetimizden, milletvekillerimizden, valimizden, İl Genel Meclisi Başkanımız ve İl Genel Meclisi üyelerimizden Allah razı olsun'' ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        09.08.2017 10:47:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler