Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'da sıcak asfaltla seferberliği

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçelerde yeni yerleşim alanlarına açılan bölgelerde yol yapım, genişletme ve iyileştirme çalışmalarının yanı sıra asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

        Karaköprü İlçesinde yeni yerleşim alanında yer alan Ay Yapı Kooperatiflerinin yolunu sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca Haliliye ilçesinde Ulubağ Mahallesi 16302. Sokakta da asfaltlama çalışması yaptı. Yeni yerleşim yeri olduğu için yolları önceden çamur toz ve toprak olan bölge sakinleri Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışması ile kaliteli yollara kavuşmanın sevincini yaşadı. Büyükşehir Belediyesi, 2 yılda 3,5 Milyon metrekare sıcak asfalt serimi yaptı.

        (AK-SD-Y)

        11.08.2017 11:03:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler