Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça'da sinema günleri başlıyor

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Turizm Meclisince, 15-22 Ağustos tarihlerinde Foça Beşkapılar Kalesinde Türk sinemasının en önemli isimlerinden Atıf Yılmaz'ın filmlerinin gösterileceği bildirildi.

        Foça ilçesinde sinema günleri başlıyor. Atıf Yılmaz'ın filmlerinin hafta boyunca gösterime gireceği öğrenilirken, sinema günleri Foça Beşkapılar Kalesinde Selvi Boylum Al Yazmalım filmi ile başlayacak. 15 Ağustos Salı akşamı gerçekleşecek olan özel gösterimde de, Deniz Türkali ve Arif Keskiner onur konukları olarak katılacak. Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Turizm Meclisinin katkılarıyla saat 21.00'de başlayacak olan ücretsiz film gösterimlerine de tüm vatandaşlar davet edildi. Yeni Foça'dan filmi izlemek isteyenler içinde gösterim akşamı saat 20.00'de itibaren Karadut Kafe önünden araç kaldırılacağı bildirildi.

        22 Ağustos'a kadar devam eden sinema günlerinde filmlerin gösterim tarihi ise şöyle; 16 Ağustos Çarşamba Mine, 17 Ağustos, Perşembe Seni Seviyorum, 18 Ağustos, Cuma Bir Yudum Sevgi, 19 Ağustos, Cumartesi Ah Belinda, 20 Ağustos, Pazar Adak, 21 Ağustos Pazartesi Adı Vasfiye, 22 Ağustos, Salı Deli Kan.

        (HG-Y)

        14.08.2017 11:39:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler