Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Belediyesi'nden vergi mükelleflerine uyarı

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi ile çevre temizlik vergilerinin 2017 yılı 2. taksit ödemelerinin 30Kasım'da sona ereceği hatırlatıldı.

        Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2. taksit ödemeleri son günün30 Kasım Mayıs2017 olduğunu söyleyen Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, son günlerdeki vergi ödeme yoğunluğunu da dikkate alarak 30 Kasım 2017Perşembe gününe kadar Tebessüm Konağında bulunan veznelerde hizmet verileceğini kaydetti.

        Mükellefler, Pursaklar Belediyesi'nin www.pursaklar.bel.tr adresindeki web sayfası üzerinden e-belediye hizmetinden faydalanılarak kredi kartı ile ödeme yapabileceği gibi tüm PTT merkez ve şubelerinden 284963 posta çeki numarasına da ödeme yapabilecek.Ayrıca vergi ödemelerini Halk Bankası'nın tüm şubelerinden yapılabileceğini de belirten yetkililer, vergi ödemelerine Parafve World karta taksit uygulanacağını açıkladı. Müdürlük yetkilileri, ödemelerin rahat ve huzurlu bir şekilde yapılabilmesi için mükelleflerin son günlere kalıp mağdur olmamaları için uyarıda bulundu.

        (BC-ÖK-Y)

        06.11.2017 12:07:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler