Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Yazıcı çalmadık kapı bırakmıyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şaban Arda Yazıcı, ilçede çalmadık kapı bırakmıyor.

        Kanun Hükmünde Kararname ile 6 Ekim'de Hani İlçe Belediyesi Başkan Vekilliğine atanan İlçe Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, fırsat buldukça esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Çalmadık kapı bırakmayan Yazıcı, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinliyor, çocuklarla vakit geçiriyor. Vatandaşların soru ve cevapları karşısında bazen tebessüm ettiğini bazen de hüzünlendiğini anlatan Yazıcı, "Devletimizin biz kamu görevlilerine sunduğu imkanlar nispetinde yol yaparız, altyapı, bina da yaparız, vatandaşımıza layık olanın en güzelini de yaparız ama eğer görev sorumluluğunuzdaki en ücra köy ya da mahalledeki ihtiyaç sahibi çocukları, yaşlıları, yetim ve öksüzü unutursanız ona gereği gibi sahip çıkmazsanız yaptığınız diğer işlerin bizlerin görev performansı nezdinde hiçbir önemi de anlamı da yoktur" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        06.11.2017 13:21:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler