Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik, Atatürk'ü sevdiği şarkılar ile anacak

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Germencik Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 79. yıl dönümünde sevdiği şarkılarla anacak.

        8 Kasım Çarşamba günü Germencik Belediyesi Konferans salonunda başlayacak programda Aydın Kültür ve Sanat Derneği Bilal Sabuncu Klasik Türk Musikisi Korosu Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıları Germencikliler için seslendirecek.

        8 Kasımda gerçekleşecek program için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 79. Yılında Atamızın sevdiği şarkılar ile anmak istedik. Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen program Belediyemiz Konferans Salonunda gerçekleşecek. Tüm hemşerilerimizi bu programa bekliyoruz" dedi.

        Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Atatürk'ü Anma ve Saygı Konseri" 8 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de Germencik Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşecek.

        (OD-MB-Y)

        07.11.2017 10:47:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler