Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'ndan ziyaretler

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - AK Parti Bilecik Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Nail Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri; Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınarı'ı ve merkez ilçe muhtarlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

        Yapılan ziyaretle ilgili bilgi veren İlçe Başkanı Nail Öztürk, "Beraber çalışmaktan her zaman mutluluk duyduğumuz muhtarlarımızla karşılıklı istişare ve değerlendirme yaparak hasbıhal etme fırsatı da bulduk. Muhtarlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ardından, Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen 5. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresine katılarak başkanlığa seçilen Emine Koçoğlu ve yönetimine başarı temennisinde bulunduk" dedi.

        Öte yandan, Bilecik Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyarette bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

        (DA-MET-Y)

        07.11.2017 11:07:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler