Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdoğan: "Programa alınan yatırımların yüzde 90'ı gerçekleştirildi"

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, yapılacak hizmetler ile 2019 yılında Adıyaman'daki köylerin şehir ile farkının kalmayacağını söyledi.

        Adıyaman İl Özel İdaresi tarafından köylere götürülen hizmetleri yerinde incelemek için bazı il encümenleri ile birlikte Kahta'ya ilçesine bağlı köylere giden Başkan Mehmet Can Erdoğan, yapılan hizmetleri değerlendirdi.

        Köylerin ihtiyaçlarını köyde yaşayan vatandaşlarla birlikte tespit ettiğini belirten İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, "Her zaman olduğu gibi bugün de il genel meclis üyelerimiz Mehmet Kaya, Sırrı Köse ve Abuzer Yalvaç ile birlikte sahadayız. Kahta ilçesinin büyük köylerinden olan Salkımbağı (Alüt) köyündeyiz. Köyde yapımı devam eden köyün kilitli parke taşını yerinde inceliyoruz. Köyün sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Bu güzergah üzerinde olan Çukurtaş ve Çaltalı köyleri ile çevredeki mezraları da ziyaret ederek yapılan hizmetleri yerinde inceleyip sorunları tespit ediyoruz. Köylerin ihtiyaçlarını köyde yaşayan kardeşlerimizle birlikte tespit ediyoruz. Kasım ayında ve 2018 yılı yatırım yılı programının yapılmasında tespit ettiğimiz hizmetleri dikkate alarak değerlendirmesini yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda tüm kadromuz sahada çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyerek sorunlarını çözüyoruz.

        AK Parti olarak bizler hizmet aşkıyla çalışıyoruz. Derdimiz hizmettir ve hizmet olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımıza daha fazla hizmet yapmanın gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımıza kısa dönemde hizmetlerin kısa sürede götürülmesi ve hizmetin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Hedefimiz Adıyaman'ımıza 2018 ve 2019 yılları içerisinde köylerimizin şehirlerimizle herhangi bir farkı kalmamasıdır" dedi.

        2017 yılında programa alınan hizmetlerin yüzde 90'ının gerçekleştiğini vurgulayan Erdoğan, "2017 yılında programa aldığımız hizmetlerin yüzde 90'ı gerçekleşmiştir. Başta içme suları, yol, birinci ve ikinci kat asfalt, yol bakım ve onarım, yama işleri, köy kanalizasyonu ve köy içi kilitli parke taşı büyük köylerimizde başlamasıyla birlikte Salkımbağı köyü, Cendere, Eski Kahta, turizm güzergahında olan köylerimizin çöpleri toplanıyor. İlçelerimize mesire alanları yapılıyor. Köylerimize çok amaçlı sosyal tesisleri ve taziye evleri yapılıyor. İçme suyu il ilgili sıkıntılar giderildi. Kuraklık nedeniyle sıkıntı çeken köylerimize bundan sonra sıkıntılarla karşı karşıya kalmamaları için gereken önlemler alınmıştır. Çalışma mevsiminin sonuna kadar büyük oranda bitecektir" ifadelerini kullandı.

        (HT-AHM-Y)

        07.11.2017 11:28:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler