Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi'de vergi ödemelerinin 2. taksit dönemi başladı

        (Fotoğraflı)

        Denizli (İHA) - Denizli Merkezefendi İlçe Belediyesi tarafından, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve yapılandırma taksitleri Kasım ayında alınmaya başladı. Vatandaşlar 30 Kasım 2017 tarihine kadar ödemelerini yapabilecek.

        Denizli Merkezefendi İlçe Belediyesi tarafından yapılan duyuru da Kasım ayı içerisinde Merkezefendi Belediyesi'ne yapılacak olan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve yapılandırma borcu taksiti ödemeleri alınmaya başladığı açıklandı. Vatandaşlar, ödemelerini Merkezefendi Belediyesi vezneleri, www.merkezefendi.bel.tr resmi internet adresi, PTT ve Halk Bankası şubelerinden yapabiliyor. www.merkezefendi.bel.tr resmi internet adresi ve belediye veznelerinden kredi kartıyla yapılan ödemelerde taksitlendirme imkânı da bulunuyor. Ödemeler 30 Kasım 2017 tarihine kadar gerçekleştirilecek.

        (İHA-

        07.11.2017 12:06:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler