Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de zarar gören korkuluklar tek tek elden geçiriliyor

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede özellikle dere kenarında kaza veya başka sebeplerle zarar gören ve kırılan korkulukları tek tek elden geçiriyor.

        Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların hayatını olumsuz etkileyecek sorunlara karşı anında çözüm üreterek, sonuca bağlıyor. Ekipler son dönemde özellikle okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin geçiş güzergahında olan dere kenarlarındaki korkulukları elden geçirdi. Kaza sonrası veya başka sebeplerle zarar gören korkuluklar tek tek tespit edilerek, bakıma alındı.

        Özellikle çalışmayı yürüten mobil ekipler sayesinde vatandaşların can ve mal güvenliği noktasında tehdit oluşturan alanlara, en kısa sürede müdahale edildi. Vatandaşlar, okulların açılmasıyla birlikte çocukların o bölgeden geçtiğini belirterek, kısa sürede güvenlik önlemi alınmasından dolayı ekiplere teşekkür etti.

        (UK-RFK-Y)

        08.11.2017 11:48:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler