Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'da alt yapı çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek için çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'nın birçok noktasında gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları ile hem içme suyu hem de kanalizasyon ve drenaj hat döşeme hizmetlerini sürdürüyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü çalışmasını devam ettirdiği noktalardan biri olan Karaköprü'de altyapı çalışmaları hız kazandı. Çalışmalarda tüm altyapı problemleri göz önüne alınarak uzun soluklu çözümler üretilmek isteniyor. Planlı, projeye bağlı kalarak tekniğine uygun şekilde sahada çalışmalarını uygulayan ŞUSKİ, ilçede bulunan Kazancı Bedih Bulvarı üzerinde yaşanan içme suyu hattındaki soruna kalıcı bir çözüm getirdi. Yapılan bu çalışmalarla su kesintilerinin önüne geçilmesi hedefleniyor. Ekipler içme suyu hattındaki revize çalışması için iş makineleri ile hummalı bir çalışma sergiliyor. Ayrıca yürütülen çalışmalar kapsamında Karaköprü ilçesinin çeşitli mahalleleri ile yeni yerleşim alanlarında su probleminin ortadan kaldırılacağı belirtiliyor.

        (BB-SD-Y)

        08.11.2017 14:06:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler