Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Aktaş, Cizre'de incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Cizre ilçesine gelen Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Organize Sanayi Sitesi (OSB) yeni açılan Bilim ve Teknoloji Lisesini ziyaret edip, 1'inci Etap TOKİ'deki çalışmaları inceledi.

        Cizre ilçesinde bazı ziyaretlerde bulunan Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, OSB'deki işletmeler ile yeni açılan Bilim ve Teknoloji Lisesinde incelemelerde bulundu. Okulda öğrencilerle sınıfta oturup bir müddet derse eşlik eden Vali Aktaş, daha sonra yapımı kısa sürede tamamlanacak olan 401 konut ve 566 konut 1. ve 2'nci Etap TOKİ konutlarında da incelemelerde bulundu. Yeni konutları titizlikle inceleyen Aktaş, çalışmalarla ilgili Cizre Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Faik Arıcan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

        (AY-MP-Y)

        08.11.2017 16:53:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler