Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partililer Kızılay'a üye oldu

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tayyar

        TEKİRDAĞ (İHA) - AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı Yönetimi, Türk Kızılayı Malkara Şubesini ziyaret ederek, Kızılay Haftasını kutlayıp üye oldular.

        AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Belediye Meclis üyesi Selma Şentürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Vildan Özaslan ve Kadın Kolları üyeleri, Kızılay Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyarette yanlarında getirdiği su böreğini kendilerini karşılan Kızılay Şube Başkanı Ömer Meral ve Kızılay Müdürü Betül Öz'e takdim etti. AK Parti İlçe Yöneticileri, destek için Türk Kızılayı'na üye oldu.

        Türk Kızılayı Malkara Şube Başkanı Ömer Meral, Kızılay Haftası dolayısıyla kendilerini unutmayarak ziyaret eden ve AK Parti olarak ne yapabiliriz noktasında fikir ve düşüncelerin konuşulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Partililerin Kızılay'a üye olmasına teşekkür etti.

        (HT-MEF-Y)

        09.11.2017 12:17:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler