Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİSKİ'den zorunlu su kesintisi duyurusu

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Dicle Barajı Pompa İstasyonu Enerji Nakil Hattı (ENH) ve Trafo'da meydana gelen arıza dolayısıyla kentin belirli semtlerinde su kesintisi yaşandığını duyurdu. DİSKİ arızanın giderildiğini ancak kesintinin birkaç saat süreceğini açıkladı.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaparak kentin bazı semtlerinde zorunlu su kesintisi yapıldığını duyurdu. Açıklamada, kesintinin, Dicle Barajı Pompa İstasyonu Enerji Nakil Hattı (ENH) ve Üçkuyular Mahallesi Kara Kilise bölgesinde yer alan trafoda meydana gelen arıza dolayısıyla kentin belirli semtlerinde zorunlu su kesintisi yaşandığı bildirildi.

        "Arıza giderildi, kesinti birkaç saat hissedilecek"

        Açıklamada, DİSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin dün gece 24.00 dolaylarında başlayan ve 12 saat boyunca süren arızanın yoğun çabalar sonucu giderildiği belirtildi. Açıklamada, arızanın giderilmesine rağmen şebekeler ve depolarda bulunan suyun boşalması sebebiyle bazı semtlerde su kesintisinin birkaç saat hissedilebileceği vurgulandı. Kesintinin hissedilmesinin sebebinin de şebeke ve depoların dolma süresinin birkaç saat sürmesi sebebiyle olacağı belirtildi. Açıklamada vatandaşlardan gösterecekleri sabırdan ötürü teşekkür edildi.

        (İHA-MP-Y)

        09.11.2017 13:29:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler