Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gördes, Köprübaşı ve Selendi kaymakamları göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Bugün göreve başlayan Gördes Kaymakam Vekili Fatih Ayaz, Köprübaşı Kaymakam Vekili Volkan Hülü ve Selendi Kaymakam Vekili Erkut Pamuk, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti.

        Manisa'nın yeni kaymakamları, Vali Güvençer'in kendilerini kabulü nedeniyle teşekkür ederek, Manisa'da görev yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler ve görev sürelerinde vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını söylediler. Vali Güvençer de yeni kaymakamların görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek görevlerinde başarılar diledi. Mülki idare amirleri olarak görev yaptıkları ilçelerde vatandaşın sorunlarına yakın ilgi göstermelerini isteyen Vali Güvençer, sorunların çözümünde ihtiyaç duymaları halinde destek olacağını ifade etti.

        (ÖND-Y)

        09.11.2017 18:02:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler