Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çerkezköy'de mahalle ve taziye evi hizmete giriyor

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bağlık Mahallesinde yapımı tamamlanan Taziye Evi ve Mahalle Evi ile düzenleme çalışmalarının sürdüğü Huzur Sokak Parkında incelemelerde bulundu.

        Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bağlık Mahallemizde 383 ada yanındaki 4 bin 435 metrekarelik yeşil alanda Taziye Evi ve Mahalle Evi yapım çalışmalarımızı tamamladık. Toplam 514 metrekarelik bir alan üzerine kurulan Taziye ve Mahalle Evimizde 140 metrekarelik bir Taziye Salonumuz, mutfak, lavabolar, abdest alma yerleri ve mescitler oluşturuldu. Mahalle Evimiz bölümünde ise düzenlenecek kurslar için 4 adet etkinlik salonu, lavabolar, mutfak bulunuyor. Ağlık Mahalle Evimizde en kısa süre içinde kadınlarımıza katkı sağlayacak kurslarımızın startını da vereceğiz" dedi.

        Bağlık Mahallesi sakinlerinin uzun yıllardır talep ettiği Taziye Evi'nin de çok yakında hizmete gireceğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, "Mahalle Evimiz sayesinde düzenleyeceğimiz ücretsiz kurslardan bölgedeki ev hanımlarımız yararlanabilecek. Çocuklarımız da parkımızda burada güven içinde eğlenceli vakit geçirebilecek" ifadelerini kullandı.

        Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra yine Bağlık Mahallemizde Huzur Sokak üzerinde bulunan 490-495 adalar yanındaki yeşil alanda devam eden yeni park yapım çalışmalarını inceledi.

        Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından toplam 8 bin 528 metrekarelik yeşil alan üzerinde yapımında sona gelinen park hakkında da bilgi veren Başkan Vahap Akay, "Parkımızda mini basketbol ve mini futbol sahaları oluşturuldu. Ayrıca fitness alanları, kauçuk kaplamalı çocuk oyun alanı, oturma duvarı ve pergolalar da bulunuyor. Bitkilendirme ve aydınlatma çalışmalarında sona gelindi. Parkımız en kısa zamanda Bağlık Mahallesi sakinlerimizin kullanımına açılacak" diye konuştu.

        (SK-MEF-Y)

        09.11.2017 19:11:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler