Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Yurdagül: Devletimiz vatandaşlarımızın rahatı için aralıksız çalışıyor

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, köy yolu çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

        Çavdarhisar ilçesine bağlı Doğancılar-Efendiköprüsü köyleri arasındaki 5 kilometrelik ve Doğancılar-Pusatlar köyleri arasındaki 3 kilometrelik yol yapım çalışmalarını ilçe Kaymakamı Kadir Yurdagül ve İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Dülger tarafından yerinde inceledi.

        Kaymakam Yurdagül, ''Devletimiz vatandaşlarımızın rahatı için aralıksız çalışıyor. Doğancılar-Efendiköprsü ve Doğancılar-Pusatlar arasındaki toplamda 8 kilometrelik yol çalışmalarımızda sona yaklaşıyoruz. Köy yollarımızda genişletme, virajları kaldırma ve menfez çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce yangın ve doğal afetlerde müdahale için dar olan yolumuz genişlemiş olacak. Ayrıca Akpınar köyümüzdeki köprü yapım çalışmamızda devam ediyor. Tüm bu çalışmalar Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılmakta. Kendilerine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        10.11.2017 08:53:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler