Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te 10 Kasım anma töreni

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Lider Olgun

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te Atatürk, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Şehitkamil Kültür ve Kongre merkezinde düzenlenen törenle anıldı.

        Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. Yıl dönümü Gaziantep'te düzenlenen etkinliklerle anıldı. İlk program 15 Temmuz Demokrasi meydanındaki Atatürk anıtına çelenk bırakılmasıyla başladı. Saat 09: 05'te ise çalan siren eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile buradaki tören sona erdi. Törene, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, şehit ve gazi derneği ve vatandaşlar katıldı.

        Törenin ardından Şehitkamil Kültür ve Kongre merkezinde Atatürk'ü anma programı etkinlikleri düzenlendi.

        (LO-SD-Y)

        10.11.2017 12:48:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler