Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi'nden personeline iş güvenliği eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Güvenlik görevlilerine verilen eğitim programına katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Eğitim önemli. Zaman zaman da bilgi yenilemesi yapmak lazım" dedi.

        Körfez Belediyesi, belediye personeline yönelik düzenlediği hizmet içi eğitimleri de birim birim devam ettiriyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da yeni göreve başlayan güvenlik görevlilerine yönelik verilen 'iş sağlığı ve iş güvenliği' konulu eğitime katıldı. Başkan İsmail Baran, eğitim öncesi kısa bir konuşma yaparak, eğitim konusuna verdiği öneme değindi.

        "Personelimizin çalışırken güvenliğinin sağlanması ve sağlıklı olması bizim için her şeyden daha önemlidir" diyen Başkan İsmail Baran, "Kısa süre önce görevinize başladınız. İnsan işini severse, başarılı olur. İşimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız. Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. Sizlere güveniyorum. Eminim ki hepiniz görev ve sorumluğunuzu en iyi şekilde yerine getireceksiniz" şeklinde konuştu.

        Eğitim önemli olduğuna değinen Başkan İsmail Baran, "Belki bu eğitimi daha önce aldınız. Ama tekrar etmekte güzeldir. Bazen insan zaman içerisinde belli bilgileri unutabiliyor. Onları bu eğitimler sayesinde yeniliyorsunuz. Eğitimler önemli. Tüm birimlerimizde zaman zaman hizmet içi eğitimler gerçekleştiriliyor" ifadelerini kullandı. Başkan İsmail Baran konuşma sonrası salondan ayrılırken, güvenlik görevlilerine verilen eğitime devam edildi.

        (UK-RFK-Y)

        10.11.2017 16:43:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler