Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta yolcu otobüsünde kaçak sigara ele geçirildi

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta jandarma ekipleri tarafından bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 120 paket kaçak sigara ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı kontrol devriyesince Erbaa ilçesi Değirmenli köyü D-100 karayolunda alınan bir istihbarat değerlendirilerek yol emniyeti uygulaması yapıldı. Yolcu otobüsünde yapılan aramada bir yolcuya ait valizlerin içerisine gizlenmiş şekilde 120 paket kaçak sigara ve 56 kilogram bandrolsüz nargile tütünü ele geçirildi. Şahsa 27 nolu ÖTV genel tebliği kapsamında 6 bin 680 lira TAPDK'ya gönderilmek üzere idari para cezası uygulandı. Ayrıca yolcu otobüs şoförüne de 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu gereği bin 487 lira idari yaptırım uygulandı.

        (Nİ-UY-Y)

        10.11.2017 17:29:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler