Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulmaca setini tamamlayan öğrencilere bisiklet hediye edilecek

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, Necip Fazıl Kısakürek toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte çocuklarla buluşarak öğrencilere zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla puzzle bulmaca setleri dağıttı. Öğrencilere dağıtılan seti ilk önce tamamlayanlara Başkan Yazıcı'dan hediye olarak bisiklet verileceği belirtildi.

        Belediye Başkan Şaban Arda Yazıcı, belediye olarak, ilçedeki tüm öğrencilerin eğitimdeki başarılarının kendilerini mutlu edeceğini söyledi. Yazıcı, "Öğrencilerimizin ve eğitim kurumlarımızın bundan önce destekçileri olduğumuz gibi bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Hani Belediyesi olarak bu noktadan hareketle, özellikle okul öncesi ve sonrasında çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla puzzle bulmaca seti dağıtımına başladık. Çocuklara arkadaşlarıyla birlikte dağıttığımız puzzle setler aracılığıyla paylaşmayı, işbirliği yapmayı da geliştirecek" dedi.

        Başkan Yazıcı, dağıtılan puzzle bulmaca setlerini alan öğrencilerin çalışmalarını ilk önce belediyeye bildirmeleri halinde kendilerine ayrıca bisiklet de hediye edeceğini söyledi.

        (İHA-AKK-Y)

        11.11.2017 12:55:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler