Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni uygulamadan vatandaşlar memnun

        - Nöbetçi eczaneleri bildiren led ekranlar hizmete sunuldu

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından merkezdeki dört büyük hastane önünde nöbetçi eczaneleri bildiren led ekranlar hizmete sunuldu.

        Şanlıurfa Eczacı Odasının destek verdiği çalışma ile birlikte Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servis önlerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından led ekranlar kuruldu. Eczanelerin isim listesi, adres ve telefon numaralarının bulunduğu led ekranların devreye girmesiyle birlikte acil servislerde yaşanan nöbetçi eczane sorma sorunu sona erecek.

        Yapılan led ekranlı nöbetçi eczane sisteminin güzel bir uygulama olduğunu ifade eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

        (BB-SD-Y)

        13.11.2017 11:07:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler