Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suriyeli şahsın valizinden 350 paket kaçak sigara çıktı

        (Fotoğraflı)

        Ali Bayar

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde durdurulan bir yolcu otobüsünde Suriye uyruklu bir yolcunun bagajında 350 paket bandrolsüz kaçağı sigara ele geçirildi.

        Edinilen bilgilere göre, operasyon Afyonkarahisar-Uşak karayolu üzerinde Sinanpaşa ilçesine bağlı Balmahmut köyü mevkiinde jandarma tarafından yapıldı. Durdurulan bir yolcu otobüsünde arama yapan jandarma ekipleri otobüste bulunan Suriye uyruklu 1 şahsa ait eşyalar arasında gizlenmiş vaziyette toplam 350 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiştir. Yakalanan kaçak sigara ile ilgili olarak şüpheli şahsa her bir paket için 14 TL olmak üzere toplamda 4 bin 900 TL idari para cezası uygulandığı ve şüpheli hakkında gerekli adli işlem yapıldığı kaydedildi.

        (GC-

        13.11.2017 14:07:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler