Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Belediye Başkan Vekili, dost meclisinde

        (Fotoğraflı)

        Sevban Sevkal

        BATMAN (İHA) - İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirilen Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, dost meclisi toplantısına katılarak belediye çalışmaları konusunda bilgi verdi.

        Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın da hazır bulundu. İnşaat sektörünün bir kentin gelişmesinde lokomotif görevi üstlendiğini ifade eden Başkan Vekili Aksoy, "Hava mania çalışmalarında hızlı bir şekilde çalışılıyor. Dijitalleştirme çalışmaları için İspanya'ya gönderildi. Şu anda modelleme çalışması tamamlandı. Ayrıca Esentepe'ye de Batman için anıtsal bir cami, külliye de yapılacak" dedi.

        Toplantıya katılan Aksoy'a Suad Özdemir tarafından günün anlam ve önemine ilişkin plaket verilip toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

        (SS-AKK-Y)

        14.11.2017 11:07:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler