Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ta 600 kişiye iş sağlığı ve güvenliği eğitimi veriliyor

        (Fotoğraflı)

        Alpaslan Demir

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ta İŞ-KUR aracılığıyla okullara alınan personellere ve ücretli öğretmenlere İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iş sağlığı ve güvenliği eğitimi veriliyor.

        Yozgat Mimar Sinan Mesleki ve Anadolu Lisesi'nde başlayan iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, 6 gün boyunca devam edecek ve eğitime 600 kişi katılacak. İş sağlığı ve güvenliği eğitimini daha önce 12 bin 500 kişiye verdiklerini söyleyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ahmet Selçuk, daha önce bu eğitime katılmayan personel ve ücretli öğretmenlere 6 gün boyunca eğitim vereceklerini söyledi. 6331 sayılı kanuna göre iş sağlığı ve güvenliği eğitimini almayanların iş başı yapamayacağını da dile getiren Selçuk eğitimlerin günde 6 saat devam edeceğini ifade etti.

        (AD-BMG-UY-Y)

        14.11.2017 16:05:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler