Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İhbar edilen şahıstan esrar çıktı

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir'de Emniyet Müdürlüğüne yapılan ihbar sonrasında bir şahsın üzerinden metamfetamin ve kubar esrar ele geçirildi.

        Edinilen bilgilere göre, bir şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı şeklinde yapılan e-mail ihbarını değerlendiren polis ekipleri 25 yaşındaki A.S.'yi yakaladı. Üzerinde yapılan aramada A.Ş.'den 1,33 gram metamfetamin, 97 gram kubar esrar ele geçirildi. Aynı kişinin iş yerinde yapılan aramada ise 1,19 gram kubar esrar, 16 adet 9 mm dolu fişek, 1 adet 9 mm boş fişek ve iş yerinde masa üzerinde bulunan 74 gram metamfetamin bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.S. hakkında "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Bulundurmak" ve "6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun'una Muhalefet" suçlarından hakkında yasal işlem yapılmasının ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

        (COŞ-SK)

        15.11.2017 08:58:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler