Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars'ta, sokaklar uyuşturucudan temizleniyor

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Kars'ta, polis düzenlediği operasyonlarla sokakları uyuşturucudan temizliyor.

        Kars'ta göreve başladığı günden itibaren özellikle okul önlerinde ve üniversite öğrencilerinin kaldığı yurtlar bölgesinde yaptırdığı asayiş uygulamalarıyla dikkatleri üzerine çeken İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, kentte uyuşturucu tacirlerine adeta göz açtırmıyor.

        Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik peş peşe operasyonlar düzenleniyor. Uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası olan polis, son olarak durumundan şüphelendiği 3 kişiyi durdurarak üzerine arama yaptı.

        Şüpheli 3 kişinin üzerinde yapılan aramada, 7 fişek halinde toplam 20,79 gram esrar ele geçirildi. Şüpheli 3 kişiyi gözaltına alan polis, şüpheliler hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti suçu kapsamında adli işlem yaptı.

        (IÇ-AT-Y)

        15.11.2017 11:17:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler