Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alternatif Sahne konserleri Aytuğ Ezen Band ile devam etti

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından her salı günü Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde düzenlenen Alternatif Sahne konserlerinde Aytuğ Ezen Band müzikseverler ile buluştu.

        Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'ni dolduran özellikle Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin ilgi gösterdiği konserde Aytuğ Ezen sesi, bass gitarda Barkın Beyazova, elektro gitarda Özgür Tekin, klavyede Ufuk Çalışkan ve bateride Olgu Kastar performansları ile alkış aldı.

        Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral'ın da katıldığı konser 2 saat boyunca müzikseverleri adeta müziğe doyururken, Alternatif Sahne konserlerinin 21 Kasım Salı akşamı saat 20.00'da Güvenç ile devam edeceği belirtildi.

        (EG-MEF-Y)

        15.11.2017 18:54:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler