Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üreticilere zeytin fidanı desteği

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Üretimi arttırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ve Şehzadeler ilçesinde üreticilere zeytin fidanı desteğinde bulundu.

        Gediz ovasının bereketli toprakları üzerinde kurulan ve ülkenin en önemli tarım ve sanayi kentlerinden biri olan Manisa'da, Manisa Büyükşehir Belediyesi, çiftçinin kalkınmasına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde üreticilere 1344 adet zeytin fidanı desteğinde bulundu. Üreticiye tarımsal desteklerinin artarak devam edeceğini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, üreticilere bereketli ve bol kazançlar diledi.

        (SC-Y)

        16.11.2017 10:40:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler