Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nusaybin'de torbacılara operasyon: 2 kişi tutuklandı

        Beril Solmuşgül

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklandı.

        Mardin'in Nusaybin ilçesinde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 2 kişi tutuklanırken torbacıların evlerinde yapılan aramada 12 gram esrar, 6.3 gram eroin ele geçirildi. Mardin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Nusaybin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatlarıyla, Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen ve uyuşturucu madde satışı yaptığı yönünde bilgiler bulunan 7 şüpheli şahıs yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 12 gram esrar, 6,3 gram eroin maddesi ele geçirilirken, 7 şüpheli adliyeye sevk edilirken, 2 kişi tutuklandı. 5 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Sağlıklı bir gelecek ve terör örgütlerinin finans kaynakları olan uyuşturucu madde ticaretini engelleme konusundaki mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır" denildi.

        (BS-AKK-Y)

        16.11.2017 15:41:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler