Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan, Yapex Fuarı'nı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Antalya Expo Center'da bu sene 25.'si düzenlenen Uluslararası Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı'nı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'da ziyaret etti.

        Başkan Doğan, İzmit Belediyesi'nin standının yanı sıra fuardaki diğer stantları da tek tek gezerek incelemelerde bulundu. İzmit Belediyesi'nin Kapanca Sokak'ta yaptığı çalışma görsellerinin de sergilendiği standını ziyaret edenler arsında yabancıların bulunması dikkat çekti. Sergiyi gezenlere kitapçık ve broşürler dağıtılarak İzmit'in tanıtımı da yapılıyor. Antalya'daki fuarda Tarihi Kentler Birliği tarafından belediyeler arasında düzenlenen proje yarışmasında dereceye giren belediyelere ödülleri de verileceği açıklandı.

        İzmit Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği'nce her yıl yapılan yarışmanın 2016 yılı Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme yarışmasında, Ferdane Hanım Konağı Restorasyonu Projesi, Akçakoca Mahallesi Meydan Düzenlemesi, Kapanca Sokak ve Sırrıpaşa Caddesi Sağlıklaştırma Projeleri, Kültür Tepesi Düzenlemesi projeleriyle ödüle layık görülmüştü.

        (UK-GY-Y)

        16.11.2017 17:05:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler