Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazar Hayati İnanç, Eyüpsultanlılar ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüpsultan Belediyesi'nin düzenlediği Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında televizyon programlarıyla, internette sohbet videolarıyla Türkçeyi sevdiren yazar Hayati İnanç, Sertarikzade Kültür Merkezi'nde Eyüpsultanlılar ile buluştu.

        Sevdalısı olduğu Divan edebiyatını, Türkçeyi yaptığı sohbetlerle özellikle gençlerle paylaşmayı bir hayat tarzı olarak benimseyen yazar Hayati İnanç, Eyüpsultan'da düzenlenen programda"Can Veren Pervaneler"başlığı altında konuşma yaptı.

        Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü ve her ay düzenleyeceği etkinlikte İnanç, hayranlık duyduğu divan edebiyatı şairlerini sıralarken Fatih Sultan Mehmet Han, Nabi ve Şeyh Galip Merhum'un yazdığı şiirlerden örnekler okudu. Okunan şiirlerin manalarının da incelendiği programa Eyüpsultanlı şiirseverler büyük ilgi gösterdi.

        (HB-BA-Y)

        17.11.2017 12:21:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler