Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vos26 üyeleri kütüphane yapımına öncü oldu

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Vos26 Yardım Gönüllüleri Hobi Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Oklubalı Sabri Kahveci Orta Okulu öğrencileri için hazırlanan kütüphane açılışında okul yönetimi ile buluştu.

        Dernekten yapılan açıklamada, eğitime desteğin tüm hızı ile devam ettiği belirtildi. Çocukların kütüphanelerde daha fazla vakit geçirmesi için çalıştıklarını aktaran dernek üyeleri, "Yeni yetişen neslin okuma alışkanlığı kazanması için kütüphaneler oluşturmaya devam edeceğiz. Bu kütüphaneleri zeka oyun köşeleri, teknolojik ekipmanlarla destekleyerek daha cazip hale getirmeye çalışacağız. Çocuklarımızın kütüphanelerde daha fazla vakit geçirmelerini sağlayacağız. Çocuklarımızı çağımızın hastalığı tablet, internet ve madde bağımlılığından uzaklaştırmak için 2015 yılı içerisinde başlatmış olduğumuz 'Bir hobiye ne dersin?' projesine kütüphane yapımını da dahil ettik. Dünya onların gülüşleri ile daha güzel ve geleceğimiz onlara emanet. Bu kampanyamıza destek veren tüm gönüllülerimize ve okul yönetimine sonsuz teşekkürler" denildi.

        (MSY-Y)

        20.11.2017 12:15:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler