Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulp belediyesinden yol göçüklerine karşı kalıcı çözüm

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp Belediyesi Yenimahalle Diyarbakır Caddesinde oluşan yol göçüklerine kalıcı bir çözüm olabilmesi için yol kenarına fore kazık uygulama işini 31 Ekim 2017 tarihinde 460 bin 200 TL'ye ihale ederek çalışmalarına başladı.

        Kulp Belediyesince Yenimahalle Diyarbakır Caddesinde oluşan yol göçüklerine kalıcı bir çözüm olabilmesi için ihale ettiği fore kazık uygulama çalışmaları başladı. Kulp ilçesinin fiziki yapı itibari ile sürekli tekrarlanan göçüğün kalıcı bir şekilde çözüme kavuşabilmesi için 11 metre derinliğe sahip 60 adet fore kazık uygulama çalışmalarını başlattığını dile getiren Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu "Diyarbakır caddesinde oluşan göçük uzun yıllardan beri sürekli oluşan bir göçüktür. Bugüne kadar kalıcı bir çözüm düşünülerek herhangi bir çalışma yapılmamıştır maalesef. Yol kenarında bulunan yapıların, seyir halindeki araçların, yürüyen vatandaşlarımızın zarar görmemesi ve ulaşım da herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına kalıcı bir proje üretip çalışmalara başladık. Çok kısa sürede bu çalışmalarımızı tamamlayıp oluşabilecek bütün risklerin önüne geçeceğiz. Bu caddemiz çalışmalarımızdan sonra daha güvenli ve daha sağlıklı bir ulaşıma hizmet edecek" dedi.

        (MT-AKK-Y)

        21.11.2017 12:28:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler