Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çiftçi Narkotik Eğitim Tırı'ndan bilgiler aldı

        (Fotoğraflı)

        Emre Gülle

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan uyuşturucu ile mücadele ve farkındalık çalışmaları kapsamında, madde kullanımı ve bağımlılık ile ilgili doğru zannedilen yanlışlıklara dikkat çekmek, gençleri, ebeveynleri, eğitimcileri ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla "Hedef Olma Hedefsiz Kalma" projesi kapsamında, Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanında faaliyetlerini sürdürecek Narkotik Eğitim Tırı'nı ziyaret ederek bilgiler aldı.

        Uyuşturucu maddenin insan vücudundaki olumsuz etkilerini gençlere anlatmak amacıyla Kırklareli'ne getirilen Narkotik Eğitim Tırı, 2 Özgürlük ve Demokrasi Meydanında 2 gün süre ile de Lüleburgaz Kongre Meydanında faaliyetlerini sürdürecek.

        Narkotik Tırında öğrencilere ve velilere yönelik farkındalık oluşturacak etkinlikler yer alacak. Uyuşturucu bağımlısı bir bireyin yaşadıkları, uyuşturucu kullanımı sonrası kalpteki fizyolojik değişikler, organ yetmezlikleri, ruhsal durum değişiklikleri, halüsinasyonlar, bedendeki olumsuz değişiklikler, uyuşturucu maddelerin içindeki zehirler ve insan vücuduna etkileri, sahte keyiften ölüme giden yoldaki süreç, simülatörler eşliğinde tek tek anlatılıyor.

        Ayrıca "Çocuğumun Uyuşturucu Kullandığını Nasıl Anlarım" sorusunu soran velilere yol gösterecek ve destek olacak pek çok görsel de yer alıyor.

        (EG-MEF-Y)

        22.11.2017 10:33:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler