Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Yozgat Büro çalışan ve serbest habercileri birlikte iftar yaptı.

        Çayıralan ilçesindeki Kaynarpınar Mesireliği'nde Çayıralan'da görevli serbest haberci Abdulbaki Karataş tarafından verilen iftarda konuşan AA Yozgat Büro Sorumlusu Özcan Güney, büro çalışanları ve serbest haberciler olarak sık sık bir araya gelmeyi planladıklarını belirterek, "Bu tür toplantılarla hem arkadaşlarımız arasında dostluk oluşuyor, hem de yapılacak çalışmaların planlamasını yapma fırsatı da yakalamış oluyoruz. Bu toplantılarla stresimizi ve günün yorgunluğunu da atıyoruz" diye konuştu.

        Programa ev sahipliği yapan Abdulbaki Karataş da AA çalışanlarını Çayıralan'da ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

        İftara Akdağmadeni, Boğazlıyan, Çekerek, Saraykent, Sarıkaya, Sorgun ve Şefaatli ilçelerinde görev yapan serbest haberciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler