Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Ayrancı ilçesinde, Kaymakamlık ile Ayrancılı hayırsever iş adamları ve vatandaşların katkılarıyla iftar proğramı düzenlendi.

        Ayranca Yatılı Bölge Okulu'nun bahçesinde gerçekleştirilen programda yaklaşık bin kişi, aynı anda oruçlarını açarak yemek yedi.

        Kaymakamı Fatih Kaşıkçı yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

        "İftar programımızı, ilçe kaymakamlığımızın öncülüğünde, Ayrancılı işadamlarımız ve hayırseverlerimizle birlikte düzenledik. Davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bir araya gelme fırsatı bulduk. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı kardeşlik, birlik, beraberlik ayı. Bu mübarek ayın Türkiye'mize, Türk İslam alemine ve Ayrancı ilçemize bolluk, bereket ve huzur getirmesini diliyorum."

         İftar yemeğine Kaymakam Kaşıkçı'nın yanısıra, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ayrancılı iş adamları, Karaman’dan daire müdürleri ve vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler