Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Fındıklı ilçesinde yolcu otobüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

        Karadeniz Sahil Yolu Fındıklı kavşağında, Rize'den Artvin'e giden Sait Sercan Selvi yönetimindeki 08 AZ 622 plakalı yolcu otobüsü ile A.K'nın kullandığı 34 DP 3895 plakalı otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan Bekir Gülü (55) kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Kazada yaralananlardan 34'ünün, tedavilerinin ardından taburcu edildiği,  1 kişinin tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

        Rize'den Artvin'e gitmekte olan Sait Sercan Selvi yönetimindeki 08 AZ 622 plakalı yolcu otobüsü ile A.K'nın kullandığı 34 DP 3895 plakalı otomobil çarpışmış, otobüs yön tabelasına çarparak durabilmişti. Kazada, otobüste yolcu olarak bulunan Fehmiye Sürücü hayatını kaybetmiş, yaralanan 36 kişi Rize'deki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler