Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa Uludağ Kültür Sanat Eğitim Derneği (BUKSEM) tarafından ilki düzenlenen şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

        Muradiye Parkı'ndaki şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrasının konserine, bazı katılımcılar alkışlarıyla eşlik etti. Etkinlik, Osmangazi, BUKSEM ve Tuna Halk Dansları topluluklarının gösterileriyle tamamlandı.

        BUKSEM Başkanı Gülçin İyibilenler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir yıldır çocuklara kurslarla hizmet verdiklerini söyledi.

        Başkan olarak değil, bir anne olarak derneği kurduğunu belirten İyibilenler, şöyle konuştu:

        "Arkadaşlarımın destekleriyle bugünlere geldik. Bir anne olarak istiyorum ki bütün çocuklarımız sokaktaki kötü alışkanlıklardan korunsun, satranç, drama, halk dansları gibi sosyal etkinliklere yönelsin. Çocuklar bilgisayar oyunları sayesinde içlerine kapanık hale geliyor. Onların bağımlılıklarından kurtulmalarını istiyoruz. Derneğimiz sadece bir kurs değil, aynı zamanda bir ev. Orada her şey var. Çocuklarımız kitap okuyor, ders çalışıyor. BUKSEM, çocukların teknolojinin esiri olmaktan kurtarıp hayatın içine girmelerini sağlayan bir yerdir. İlerleyen zamanlarda daha çok çocuğa hizmet etmek istiyoruz. İstediğimiz destekleri alabilirsek çok daha güzel şeyler yapabiliriz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler